Skip to main content

Nieuws

WINNAARS 2023 BEKEND - Gefeliciteerd

Ondernemer van het Jaar Maas & Waal 2023

Megens Installaties B.V. – Jos Ruijs

Talent Award Maas & Waal 2023

Bistro de Bolle – Harold van der Borgh en Swen Wigmans

De Gouden Kraaij Award 2023

Huisman Etech Experts B.V. – Peter en Rob Huisman

Winkel van het Jaar Maas & Waal 2023

Janine Mode – Janine en Bram van Koolwijk


Op 16 november 2023 zijn de winnaars bekend gemaakt bekend gemaakt tijdens het business event
Ondernemer van het Jaar Maas & Waal 2023.
In de Bogerd Druten vernamen ruim 425 gasten wie de winnaars zijn geworden.
Zij genoten van mooie bedrijfsreportages gemaakt door August Swietkowiak en Jorian Faasssen. 
Presentator Joep Peters ontving de jury, wethouder Ronald Thoonen van de gemeente Druten en
wethouder Marieke van den Boom van de gemeente West Maas en Waal , Bart van Kraaij van Van Kraaij Educatie
en Martin Visser, directeur Rabobank Maas & Waal/ Oost Betuwe op het podium.  Hans Voshol, voorzitter van Ondernemend Maas en Waal sprak het welkom uit.

Visies werden gedeeld en er werd gesproken over belang van leefbaarheid, economische groei werken in de techniek en grote belang van samenwerking tussen overheid, bedrijfsleven en onderwijs. In de nieuwe categorie Winkel van Het Jaar Maas en Waal, een publieksprijs, werden er maar liefst ruim 5000 stemmen geteld. Het was een super geslaagde en  gezellige netwerkavond.

De  jury  was erg tevreden over de diversiteit, de visie op ondernemerschap, het werkplezier en de betrokkenheid bij medewerkers en de directe omgeving: eigentijds en visie op nu en straks.De jury bestaat uit Peter de Waal, John Kusters, Jos van den Broek, Sam Enzerink en voorzitter Pieter Bisschop.

De organisatie editie 2023 was in handen van NIels Gijsbers en Yvonne van der Bend in opdracht van Ondernemend Maas & Waal
....................................................................................................................................................................................................................................

Ondernemer van het jaar 2019

Gefeliciteerd

CATEGORIE ONDERNEMER VAN HET JAAR MAAS EN WAAL 2019
Van Raaij groenverzorging BV – Hans, Jan Willem en Maarten van Raaij

CATEGORIE RABOBANK TALENTAWARD MAAS EN WAAL 2019
Steel & Stockings – Trea van Wamel & Lianne Smits

CATEGORIE AGRO AWARD 2019
Beijer Pluimvee VOF- Ad en Hilde Beijer

Jeroen Vrolijks, directeur bedrijven Rabobank Maas en Waal – Over Betuwe maakte de winnaar van de Rabobank Talent Award 2019 bekend en namens Burgemeesters Vincent van Neerbos (gem. West Maas en Waal) – Sander Bos, wethouder gem. West Maas en Waal en Burgemeester Corry van Rhee Oud Ammerveld (gem. Druten) reikten respectievelijk de Ondernemer van het Jaar en Agro Award 2019. Op dinsdag 5 november heeft Ondernemend Maas & Waal in D’n Bogerd te Druten De Ondernemer van het Jaar Maas & Waal 2019 en de winnaars  van de Rabobank Talent Award Maas & Waal 2019 en de Agro Award Maas & Waal 2019 bekend gemaakt. Ruim 380 ondernemers en bestuurders uit  de gemeenten Druten en West Maas en Waal waren aanwezig in het grootste Ondernemers café Vrienden van  Maas & Waal. 


Presentator Stan van den Dobbelsteen, bekend van o.a. het Feestteam, wist hier zeker de juiste invulling aan te geven. De negen genomineerden waren uiteraard eregast. Zij genoten vooraf van een vip diner met collega ondernemers, sponsoren en partners. De genomineerden werden gebracht in auto’s ter beschikking gesteld door De Waal Autogroep en prachtig in beeld gebracht door August Swietkowiak. De bekendmaking werd omlijst met een sfeervolle rode loperontvangst, een openingsfilm, on stage bar optredens , prachtige bokalen van Tingieterij ’t Ambacht en een gezellige naborrel in het grootste Ondernemers Café. 


Wij bedanken alle aanwezigen, hoofdsponsor Rabobank Maas en Waal- Oost Betuwe, official sponsor Van Herwijnen Kreston, partners, vrienden, team van  D’n Bogerd Druten en de organisatie Yvonne van der Bend van Businessmedia4all en Niels Gijsbers van D’n Bogerd voor een zeer geslaagde editie businessevent 2019.

 

ondernemend maas en waal

Ondernemer van het Jaar Maas & Waal 2018 is een initiatief van Ondernemend Maas & Waal en wordt georganiseerd door NG Events en BusinessMedia….4all.